Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

It's men's time! Denim shirt, πως να το συνδυάσεις!

 Καλημέρα φίλοι μου,

Σήμερα θα κάνω κάτι για το οποίο δέχομαι πιέσεις πολύ καιρό τώρα, από τους άνδρες της παρέας μας, αφού παραπονιούνται ότι τους έχω παραμελημένους. Ίσως έχουν τόσο δα δίκιο, αλλά δε θα τους το παραδεχτώ ποτέ, γι' αυτό και αποφάσισα μια στο τόσο να τους δίνω μια συμβουλή για να μην έχουν να λένε! 

Πρώτο ανδρικό θέμα και θα μιλήσουμε για ένα key item, το denim πουκάμισο! Για μένα αυτό το κομμάτι είναι η λεπτή γραμμή από το τέλειο στο πολύ κακό. Συνδυάζεται με τα πάντα πλέον αλλά κυκλοφορούν τόσα πολλά εκεί έξω που θέλει τεράστια προσοχή στο τι θα επιλέξεις. Θέλουμε ένα είτε σε ανοιχτή είτε σε σκούρα απόχρωση χωρίς να κάνει μέσα νερά, αποχρωματισμούς και γενικότερα χωρίς να παίζει με διαφορετικές αποχρώσεις. Επίσης, μιλάμε πάντα για μακρυμάνικο και όχι κοντομάνικο. Εάν ζεσταίνεστε, γυρίστε απλά τα μανικάκια σας, γι' αυτό φροντίστε να μην έχει καμιά περίεργη φόδρα από μέσα γιατί θα περιορίσει πολύ τα ρούχα με τα οποία μπορείτε να το συνδυάσετε.





Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι total black. Μαύρο παντελόνι κατά προτίμηση σε στενή γραμμή, ένα σκούρο γκρι t-shirt, το denim πουκάμισο και leather jacket, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάζεται στο απόλυτο με sneakers λευκά ή μαύρα και leather backpacκ σε μαύρη απόχρωση.




Άλλος ένας κομψός συνδυασμός είναι το double denim. Πουκάμισο και παντελόνι σε ίδια απόχρωση με σακάκι από πάνω και brogues παπούτσια και είστε έτοιμοι.




Ο παραπάνω συνδυασμός μεταμορφώνεται πολύ εύκολα σε ένα πιο casual outfit αφαιρώντας το σακάκι και προσθέτοντας ένα λευκό t-shirt κάτω από το πουκάμισο. Με αυτό τον τρόπο είστε και απόλυτα προετοιμασμένοι σε περίπτωση που πιάσουν τον καιρό ξανά τα ψυχολογικά του και θυμηθεί τις ένδοξες καλοκαιρινές μέρες με τα θερμόμετρα να χτυπούν κόκκινο!




Άλλος ένας από τους πιο εύκολους και ταυτόχρονα υπέροχους συνδυασμούς, είναι με λευκό η ταμπά  παντελόνι. Εδώ δεν έχω να πω πολλά, αρκεί να προτιμήσετε να το συνδυάσετε με μπλε παπούτσια.





Τέλος, extra tip για τις κρύες μέρες του χειμώνα, φορέστε το denim πουκάμισό σας μέσα από πουλόβερ, βγάζοντας απέξω το γιακά και λίγο από το μανίκι!




Μη μου πει κανείς ότι δεν έχει. Έπρεπε να ψάχνει ήδη!
Καλή συνέχεια σε όλους!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σοφία Ράπτη: Το καινούριο αστέρι του Interior Design!

 Καλησπέρα καλησπέρα, Σας έταξα συνέντευξη και σας την έχω ήδη έτοιμη. Ξέρετε, η περίοδος που διανύουμε ίσως είναι απ' τις πιο δύσκολες περιόδους για την ανθρωπότητα και πόσο μάλλον για νέους ανθρώπους που τώρα κάνουν δειλά δειλά τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Εμείς οφείλουμε, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί, να βοηθήσουμε αυτούς τους νέους που έχουν την όρεξη και το μεράκι να δημιουργήσουν αλλά οι συνθήκες δε τους το επιτρέπουν. Σήμερα είχα την τιμή να πάρω συνέντευξη από μια πολύ καλή φίλη, μια νέα κοπέλα με υπέροχες δημιουργίες στο χώρο του Interior Design -και όχι μόνο-, γιατί δε ξέρω εάν σας το ανέφερα αλλά φτιάχνει και υπέροχα σκουλαρίκια, τα οποία τα θέλω όλα! Εντάξει, καλά, θα αφήσω και για εσάς. Τόση ώρα μιλάω για τη Σοφία Ράπτη , έξυπνη, δημιουργική και κούκλα, η οποία ήρθε εδώ να μας λύσει απορίες και να δώσει συμβουλές σε νέους που θα ήθελαν να ακολουθήσουν την καριέρα της, την εσωτερική διακόσμηση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.   Σοφία, πες μας πρώτα απ' όλα γιατί ε

Αναΐς Μαυραντζά, το μοντέλο του Πρωινού στον ANT1 μιλά για τα σχέδια της στο Fashology!

 Καλησπέρα και πάλι, Σήμερα έρχομαι ξανά με μια συνέντευξη από ένα γλυκύτατο πλάσμα που είχα την τιμή να γνωρίσω στην ΑΚΤΟ , μέσα από μια επίδειξη μόδας που διοργανώσαμε. Η Αναΐς, ένα κορίτσι μόλις 22 χρονών και έχει καταφέρει πολλά και όμορφα πράγματα στην μέχρι τώρα καριέρα της και πολλά ακόμη που έρχονται. Είναι πανέμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα σε ό,τι καταπιάνεται μέχρι τώρα! Ας δούμε, λοιπόν, τι έχει να μας πει! 1. Αναΐς πες μας λίγα λόγια για εσένα. Είμαι 22 ετών, σπουδάζω Φιλοσοφία στο ΕΚΠΑ, έχω αποφοιτήσει από το Cristi Models, έχω σπουδάσει τηλεπαρουσίαση στο Αnt1 Media Lab και μακιγιάζ στο ΙΕΚ ΔΈΛΤΑ. 2. Τι είναι αυτό που σε τράβηξε να ασχοληθείς με το μόντελινγκ; Μόντελινκ κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τα 3 μου χρόνια παρακολουθούσα πασαρέλες και πατώντας στις μύτες των ποδιών μου αλλά και   με τα τακούνια της μαμάς μου έκανα εξάσκηση στο σπίτι, βλέποντας πασαρέλες της Victoria's Secret! Μεγαλώνοντας ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο και να εξελίξω

Nails trends 2021!

Παρασκευή σήμερα! Κανονικά δεν είναι μέρα για άρθρο αλλά έχω ένα άρθρο έκπληξη και αφορά τα νύχια. Αφού ψάξαμε όλα τα  stylish girls του instagram αλλά και τις πασαρέλες, καταλήξαμε στα βασικά trends αυτού του χειμώνα! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά! A Classic French Tip Icy White Milky Nudes With Minimalist Nail Art Texture Mix and match nail art Dark Chocolate Tonal Frosty Shimmers High gloss Muted, Creamy Shades Teal Soft glitter ombre Last but not least, Christmas nails 2021 Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά! Σας φιλώ! Καλό Σαββατοκύριακο!